hits

PANNEKAKEDAGEN

 

God tirsdag, folkens!

Hvis dere ikke allerede har fått det med dere, gjennom utallige instagramposts (min feed var i alle fall full idag!) - så er det altså den store pannekakedagen! Det måtte jeg selvfølgelig markere, så det ble noen enkle proteinpannekaker til lunsj. På dager hvor mye skjer og jeg skal få tid til flere ting, er det ganske viktig for meg at også pannekaker kan gå unna i en fei. De jeg lagde i dag har få ingredienser, men metter likevel godt og gir deg masse proteiner!


 

SAMSUNG CSC

 

Du trenger: 
2 egg
3 ss kesam (bruk original fremfor mager - da blir de saftigere)
1 ts bakepulver
50 g havremel 
1 scoop proteinpulver (jeg brukte Cookies & Cream)
Litt melk og litt salt

 

Slik gjør du: Pisk egg og kesam godt sammen, før du tilsetter resten av ingrediensene. Smak på proteinpulveret velger du helt selv etter hva du har i skapet. Har du ikke proteinpulver, kan du tilsette mer mel istedenfor og litt søtning (pulveret gir nemlig en søt og god smak). Bland i litt og litt melk etter ønsket konsistens og stek pannekaker i godt oppvarmet panne. Jeg fikk 7-8 små pannekaker. 

Serveres med for eksempel: Fibersirup/honning, frisk frukt/bær, sukkerfritt eller hjemmelagd syltetøy, kesam, cottage cheese eller ost. MMMMM!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Én kommentar

Maiken

13.02.2018 kl.17:56

Åå så deilig! :) elsker pannekake <3

Skriv en ny kommentar